Followers

27 Jan 2012

untukmu bakal suamiku.

Aku bukanlah seorang gadis yang cerewet dalam memilih pasangan hidup.. Siapalah diriku ini untuk memilih berlian sedangkan aku hanya sebutir pasir yang wujud di mana-mana.. 

Tetapi aku juga punyai keinginan seperti gadis lain, dilamar lelaki yang bakal dinobat sebagai ahli syurga, memimpinku ke arah tuju yang satu.. Bukan rupa yang ku impikan, bukan harta yang ku inginkan.. 

Tetapi sandaran AGAMA yang ada dalam dirimu yang ku perlukan.. Aku akan berasa amat bertuah andai dapat menjadi tiang seri ataupun sandaran perjuanganmu.. 


Andainya kamu memiliki wajah yang tampan,hanya ucapan Alhamdulillah yg mampu ku ungkapkan kerana Dia telah memberi bonus kepada diriku yang sederhana ini..

Harta mu tidak langsung ku pandang,cukuplah dengan hanya engkau mampu memberi nafkah kepada ku kelak kita mempunyai ikatan yang sah..

Andainya kamu adalah jodohku yang tertulis di Luh Mahfuz, Allah pasti mencampakkan rasa kasih di dalam hatiku, jua hatimu kali pertama kita berpandangan kelak.. Bahagia itu pasti menjadi milik kita, itu janji Allah..

Aku sayang kamu kerana Allah..


BIG LOVE :)